Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stipo Vladić

kriz_osmrtnicama

1937.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

STIPO (pok. Marijana) VLADIĆ 

u subotu 20.11.2021. godine, u 14.00 sati u svojoj 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 22.11.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju SMRČENJACI. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. Tome Apostola na Bijelom Brijegu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO  U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga VINKA; sinovi: IVAN, SLAVKO i ŽELJKO; kćeri: JELA, JADRANKA, MARINA i MIROSLAVA; nevjesta DAVORKA; zetovi: GORDAN, JOSIP i IVICA; unučad: ZVONIMIR, PAOLA, DOMAGOJ, ANA, MELINDA, ANI, FILIP, MARIJA, MARKO, FRANJO i IVAN; praunuka ADELINA; brat VINKO s obitelji; sestre: JELA i ANĐA s obiteljima; obitelji: VLADIĆ, KARAČIĆ, VIDIĆ, VUKUŠIĆ, MILJKO, SESAR, VUKOJA, BREKALO, REZO, ŠARAVANJA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo za tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/11/2021

error: