Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Stojan Bila─ç

1954. - 2019.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi

STOJAN BILA─ć
pok. Marijana

u nedjelju 08. rujna 2019. god. u 07,30 sati u svojoj 65-oj godini ┼żivota, iznenadnom smr─çu blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj dragog nam pokojnika bit ─çe u ponedjeljak 09. rujna 2019. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu u 17,00 sati. Obitelj prima su─çut u mrtva─Źnici od 16,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop. Pokop ─çe se obaviti na groblju u Tur─Źinovi─çima.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćI: supruga VESELKA-VESA, k─çeri: IVANA i KATARINA, sinovi: MARIO, NIKICA, ANTE, ANDRIJA i IVAN, zet IVAN, nevjeste: MARIJA i ANA, unu─Źad: MAJA. PETRA, MARIJAN, RITA i EMA, bra─ça: IVAN i ZORAN s obiteljima, sestra VINKA s obitelji, ro─Ĺak BO┼ŻE s obitelji, stric MIJO s obitelji, obitelj pok. tetke BLAGICE , ┼íure: ┼ŻARKO, MILJENKO,  FRANO i BLAGO s obiteljima, obitelji pok. svastika: NADE, ANKE i IVE, obitelji: BILA─ć, KO┼ŻUL, ZLOPA┼áA, REZI─ć, SLI┼áKOVI─ć, MIKULI─ć, BUBALO, BO┼áNJAK, MAI─ć, BREKALO, MATKOVI─ć, GLAS, KOLOBARI─ć, SOLDO i obitelj SANDRE BARI┼áI─ć, te ostala rodbina, prijatelji i kumovi.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/09/2019

error: