Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stojka Herceg

Stojka Herceg

kriz_osmrtnicama

1923. – 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

Stojka Herceg ud. Stipe

blago u Gospodinu preminula u utorak, 06. 10. 2020.godine u 98-oj godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 08. 10. 2020. u 16.00 sati na mjesnom groblju ”KUKAVICE“ u CRVENOM GRMU, gdje će biti i pokopana. Obitelj prima izraze sućuti od 15.00 sati u mrtvačnici groblja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: IVAN i ANTE-JOGO, nevjeste: VERONIKA i RUŽICA, zet ANTE, unučad: IVICA s obitelji, ANITA s obitelji, GORAN s obitelji, IVONA s obitelji, ANTONIA s obitelji, STIPE s obitelji, STOJA s obitelji, VERA, JELENA s obitelji i MIRNA, praunučad: IVAN, ANTEA, MIHAELA, MATEJ, TONINO, GABRIELA, ANĐELA, LUKA, BASTIAN, JANIK, LEON, ANGELINA, LORENA, LUCIJA i MARTA, brat fra MLADEN, obitelji pok. braće ANTE i STANKA, obitelji pok. sestara: LJUBICE, MARE, ANE i BLAGICE, te obitelji: HERCEG, GRBAVAC, NIŽIĆ, KRTALIĆ, MATIĆ, GRANIĆ, DODIG, PETRUŠIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/10/2020

error: