Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Tadija Tomić

kriz_osmrtnicama

1948.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

TADIJA (pok. Ilije) TOMIĆ
U ponedjeljak 7.2.2022. godine u 11:15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 74-oj godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Pogrebna povorka kreće u utorak 8.2.2022. godine u 11:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 10:15 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u 13:00 sati na Rimokatoličkom groblju „Čelebići”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

OŽALOŠĆENI: brat Zvonko, sestra Željka, nevjesta Ljilja, zet Pero, bratići Ilijana i Oliver, sestrići Damir, Arijana, Dalibor, Dragan i Dragana, svastika Angela sa obitelji, šure Mate i Davor sa obiteljima, tetka Iva sa obitelji, obitelj pok. ujaka Ilije, obitelji pok. stričeva Marijana i Bariše, obitelji pok. tetaka Ljubica, Kate, Anice i Verke. OBITELJI: TOMIĆ, AZINOVIĆ, PERIĆ, KLJAJO, KREZIĆ, NIKŠIĆ, BEBEK, MATIĆ, FILIPOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/02/2022

error: