Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Tinka Martić

kriz_osmrtnicama

1961.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga majka, sestra, baka, punica i tetka

TINKA MARTIĆ –rođ. Dujmović
u nedjelju 12.09.2021. godine u 11.30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 61. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 13.09.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „GORICA” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka IVONA; zet ZDENKO; unuka MIA; braća: DARKO i ROMEO; nevjeste: OLIVERA i MARIJA; bratići: DINO i DENI; obitelji pok. tetaka: IVE, SOFIJE, MARE, KATICE-DODE, MILE i ANTONIJE-TONE; obitelji pok. ujaka: MARKA i ANTE; obitelji: MARTIĆ, DUJMOVIĆ, LETO, CVITKOVIĆ, KORDIĆ, MARINOVIĆ, BOŠNJAK, TOMIĆ, KNEŽEVIĆ, MARKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/09/2021

error: