Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Toma Marić

kriz_osmrtnicama

1939.-2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

TOMA (pok. Andrije) MARIĆ


u četvrtak 01.07 2021. godine, u 16.15 sati nakon kraće bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 03.07 2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga KATA; sin GORDAN; kćeri: SLAVICA i ILONKA; nevjesta VANJA; zetovi: ŽELJKO i ZORAN; unučad: ANA, MONIKA, LEON, ZLATKO s obitelji, JOSIP s obitelji, ANTONIO s obitelji, MARIN s obitelji, INES s obitelji, SANJA, MARIJA i GABRIELA; praunučad: TARA, NOLA, PETAR, JAKOV, EMANUELA, ISABELA, DANIEL PIO, JUDITA i SARA; brat JOZO i nevjesta ZORA; bratići: DIJANA, DANIJELA, TANJA i ANDRE s obiteljima; šura LUKA s obitelji; svastika MANDA s obitelji; obitelji: MARIĆ, GILJA, BAŠIĆ, TOMIĆ, ZOVKO, NALETILIĆ, ĐINKIĆ, JURIĆ, ARAPOVIĆ i MENDEŠ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/07/2021

error: