Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Tomislav Zovko

1961. - 2020.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi

TOMISLAV ZOVKO – TO┼áA
pok. Mirka

u petak 10. sije─Źnja 2020. god. u 09:45 sati u svojoj 59-oj godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti, primiv┼íi Sakrament umiru─çih, blago u Gospodinu preminuo.┬á Ispra─çaj dragog nam pokojnika bit ─çe u subotu, 11. sije─Źnja 2020. god. u 15:00 sati ispred mrtva─Źnice u Pologu – Ovojci. Mrtva─Źnica je otvorena za primanje su─çuti od 14:00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop. Pokop ─çe se obaviti na mjesnom groblju Ovojci – Polog.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćA RODBINA: majka KATA, supruga LJILJA, k─çi TONKA, sin MARIO, brat IVAN-GALE s obitelji, sestre: AN─ÉA i NADA s obiteljima, punac MARIJAN, punica LUCA, svastike: MARINA, JANJA i RENATA s obiteljima, obitelj pok. ujaka BLAGE, ujak MIRKO s obitelji, obitelj pok. tetke ANICE, tetke: ZDRAVKA i JELA s obiteljima, brati─çi, sestri─çi, obitelji: ZOVKO, MARI─ć, KREZI─ć, RAMLJAK, BO┼áNJAK, MUSA, KNEZOVI─ć, ─îULJAK i ZELENIKA te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/01/2020

error: