Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Venco Kvesi─ç

kriz_osmrtnicama

1949. - 2021.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi


VENCO (pok. Joze) KVESI─ć

u petak 23.04.2021. godine, nakon kra─çe bolesti u svojoj 71. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u subotu 24.04.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit ─çe se u 15.00 sati na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×POLICE” Gornji Mami─çi-Ko─Źerin. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: majka KATA; supruga BRANKA; sin ANTE; k─çerke: HELENA i ANA; nevjesta KRISTINA; zetovi: IVAN-Iko i ANTE; unu─Źad: STANISLAVA, DAVID i LORENA; bra─ça: ┼ŻELJKO i ANTE s obitelji; obitelj pok.brata STANKA-Staronje; ┼íure: JOZO i ZDENKO s obitelji; svastika NADA s obitelji; obitelji: KVESI─ć, KATURA, KRALJEVI─ć, GALI─ć, NIKOLI─ć, ZOVKO, ─îOLAK, SESAR te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/04/2021

error: