Osmrtnica

Veronika Marušić

kriz_osmrtnicama

1939. - 2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga i nikad zaboravljena

VERONIKA MARUŠIĆ
udova Grge šumara

U ponedjeljak 18.01.2021. u 13:30 sati nakon duže bolesti u svojoj 82-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 19.01.2021. u 15:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Mekovac u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: MIRO, IVO, BRANKO, TOMISLAV i SLAVEN, kćeri: SLAVKA – SLAVA, MIRJANA, ZDRAVKA i SNJEŽANA, nevjeste: MIRJANA, MARIJANA i MARINA, zetovi: ŠIMUN, ŽELJKO, VLADO i JOZO, sestre MARIJA i ZDRAVKA, obitelj pok. sestre JANJE, obitelji pok. braće MIRKA, ŽARKA i IVANA, zaove MARA i DANICA, obitelji pok. zaova DRAGICE i IVE, obitelj pok. djevera ANĐELKA, unučad: MARKO, IVAN , ŠIMUN, GRGO, ANTE, MATEJ, ANDRIJA, PETAR, IVA, PETRA, BARBARA, IVANA, ANA, LEA, NICOLE, MATEA, MATEA, IVA, IVA i ANTONIJA, praunučad, obitelji: MARUŠIĆ, ŠUŠAK, BOŽOVIĆ, SPAJIĆ, KRALJEVIĆ, NALETILIĆ, BREKALO, ĆUŽIĆ, LJUBIĆ, KOŽUL, SLIŠKOVIĆ, JELIĆ, BEKAVAC, ŠTRLJIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!