Osmrtnica

Veselka Marić

Veselka Marić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Veselka Marić

u srijedu 09.09.2020. godine u 10.30 sati, nakon kraće bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 10.09.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ VRDI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug ILIJA; sinovi: DAVID i ANTE; kćeri: LJILJA, IVANKA, MILENKA i NEVENKA; nevjeste: MARIJA, MARINA i MARINA; zetovi: JOSIP, CVITAN i ŽELJAN; unučad: ELVIS, INES, IVAN, JOSIP, MATEA, IVANA, MARIJANA, JOSIPA, MARION,KRISTINA, MARIO, ANTE, MARIJANA, MATEA, MILA, MATE, LEON i NENSI; praunučad; sestre: ŠTEFA i IVICA s obitelji; obitelj pok.brata ANTE; obitelji pok.zaova: ANE, RUŽE i MARE; obitelji: MARIĆ, PEHAR, ŠINDIK, GOLEMAC, BLAŽEVIĆ, KOZINA,RAIČ, PAPONJA i DODIG te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/09/2020

error: