Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Veselka Ramljak ud. Ivana rođ. Paradžik

kriz_osmrtnicama

1934.-2021.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! ”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

VESELKA RAMLJAK ud. Ivana rođ. PARADŽIK

nakon duže bolesti preminula u ponedjeljak, 04. 10. 2021. godine u 87. godini života. Sprovodni obred počinje u utorak, 05. 10. 2021. godine u 16:00 sati na mjesnom groblju ”JABUKA” u PREGRAĐU. Obitelj prima izraze sućuti od 15:00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:

sinovi: MILENKO-Mićo i RADOSLAV-Doso, kćer: MLADENKA, ZDRAVKA i SMILJA, nevjeste: MARINA i ŽANA, zet STIPE, unučad: JOSIP s obitelji, JOSIPA s obitelji, MARTINA s obitelji, IVANA, ANTEA s obitelji, MIA, KREŠO s obitelji, IVAN s obitelji, MIRKO, NIKOLA, MATEA s obitelji, ANAMARIJA i ANDREA, obitelj pok. sestre ANICE, djever STIPE s obitelji, obitelj pok. djevera BLAGE, obitelji: RAMLJAK, PARADŽIK, VUKŠIĆ, NIŽIĆ, KOTARAC, ALILOVIĆ, JURIČ, MEĐUGORAC, MILETIĆ, MIKULIĆ, BARIŠIĆ, MANDIĆ, HERCEG, ŠEVELJ, BRSTILO i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/10/2021

error: