Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vesna Mikulić

kriz_osmrtnicama

1962.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, kći, sestra, punica, baka…

VESNA MIKULIĆ
u utorak 22. ožujka 2022. god. u svojoj 61-oj godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u srijedu 23. ožujka 2022. god. u 16 sati ispred mrtvačnice SELINE – RUŽIĆI, gdje će obitelj primati sućut od 15 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju SELINE.

POČIVALA U MRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug Luka, kćeri: Marija, Ana, Lucija i Katarina; majka Iva, sestre: Jelena (Jelica), Mirjana i Ljubica s obiteljima; zetovi: Tomislav, Mario i Marko; unučad: Ema, Marta, David, Marija, Nika i Karlo; ujak Blago s obitelji, tetke: Matija, Ljubica i Zora s obiteljima; obitelj pok. strica Ljube, djeverovi: Ivan, Jerko i Nediljko s obiteljima; obitelj pok. djevera Vlade, zaove: Zora i Nevenka s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/03/2022

error: