Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vesna Perić

1953. - 2019.

osmrtnica

S tugom u srcu i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni
javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

VESNA (pok. Branka) PERIĆ

u utorak 11.06.2019. godine u 12.30 sati,nakon duže i teške bolesti u 67. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 12.06.2019. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu .
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug STANKO; sin DAMIR; kćerka MAJA; sestra SONJA; ujak RADENKO; tetke: LJUBICA, RADMILA i JANJA s obiteljima; obitelj pok. strica SPASOJA; djever DRAGO s obitelji; zaove: RUŽA i ILINKA s obiteljima; rodice: OLGICA, SLAVICA, OLGICA, MIKA, SNJEŽA, SANJA i RADICA s obiteljima; rodica TANJA; rođaci: NENAD i TVRTKO s obiteljima; obitelji: PERIĆ, GOVEDARICA, LUČIĆ, MILIDRAG, LUKIĆ, SAKIĆ, PRSKALO, LEKO, GEČEVIĆ, MANDIĆ, PRANJIĆ, ČULJAK i JURIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, prijatelji i susjedi.

Obitelj moli da se novac namijenjen kupnji vijenaca i cvijeća donira Centru za radno osposobljavanjeosoba s teškoćama u razvoju NAZARET.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/06/2019

error: