Osmrtnica

Vice Vlašić - Vicko

Vice Vlašić - Vicko

kriz_osmrtnicama

1958. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! ''Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!'' (Iv 11,26)
Ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi, nikad prežaljeni, sin, suprug, otac, brat, stric, ujak i djed

Vice Vlašić - Vicko pok. Petra

U subotu 08. kolovoza 2020. godine u svojoj 62-oj godini života iznenadnom smrću, blago u Gospodinu preminuo. Pogrebna povorka kreće ispred mrtvačnice ”GORICA-SOVIĆI” u nedjelju 09. kolovoza 2020. u 17.00 sati. Pogreb će se obaviti na rimokatoličkom groblju ”GORICA-SOVIĆI”. Izraze sućuti obitelj prima u mrtvačnici od 16.00 sati.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
majka Jaka; supruga Cvita; kćer Ljerka; sinovi Petar (Pere) i Ivan (Iko); brat Jerko s obitelji; sestre Ana i Ljilja s obitelji; punica Veronika; zet Ante; unučad: Josip i Aurora; obitelj pok. tetke Kaje; ujak Damnjan s obitelji; obitelji pok. ujaka Ante i Valentina; obitelji tetaka Ive i Mire; svastike Dražena i Zora s obiteljima; obitelji Boban, Mucić, Toma i Šimić i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/08/2020

error: