Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vida Martinović

1931. - 2019.

osmrtnica

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 31. siječnja 2019. u 02,00 sata nakon kraće bolesti u svojoj 88-oj godini života blago u Gospodinu preminula

VIDA MARTINOVIĆ
ud. Vinka – Čolić

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u petak, 1. veljače 2019. u 14,00 sati ispred mrtvačnice u Biletić Polju. Pokop će se obaviti u groblju Crkvine u Tepčićima. Obitelj prima sućut 1 sat prije početka ispraćaja u mrtvačnici u Biletić Polju. Misa zadušnica će se služiti nakon ukopa u kapelici Crkvine u Tepčićima.
POČIVALA  U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin IVAN; kćeri: ANKA i RUŽICA; nevjesta NADA; zetovi: JADRANKO i MARINKO; brat IVO s obitelji; sestre: IVA-BEBA i ANKA s obiteljima; obitelj pok. brata MARKA; obitelj pok. djevera MILE; zaova MARICA s obitelji; obitelji pok. zaova: DANICE, KATICE i FRANCIKE; unučad: MARIJA, MARIO, JELENA, JOSIP, IVANA i MARKO; praunučad: DAVID i EMA; te obitelji: MARTINOVIĆ, MILOŠ, OSTOJIĆ, PRUSINA, BELJO, AZINOVIĆ, ROZIĆ, BUNTIĆ, BEVANDA, KARAČIĆ, MUSTAPIĆ, BUKOVAC, BUKIĆ, ROSIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/01/2019

error: