Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Vida Vida─Źak

Vida Vida─Źak

kriz_osmrtnicama

1922. - 2016.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi javljamo rodbini i prijateljima da je dana 04. listopada 2020. g. u 5,00 sati nakon kra─çe bolesti u svojoj 99-oj godini ┼żivota blago u Gospodinu preminula

Vida (ud. Vese) Vida─Źak

Posljednji ispra─çaj drage nam pokojnice kre─çe u utorak 06. listopada 2020. g. u 15,00 sati ispred mrtva─Źnice u Kru┼íevu. Pokop ─çe se obaviti u groblju Sajmi┼íte u Kru┼íevu. Posmrtni ostaci drage nam pokojnice bit ─çe izlo┼żeni u mrtva─Źnici jedan sat prije po─Źetka ispra─çaja.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
sinovi: ILIJA, DRAGO, ZDRAVKO i DANE s obiteljima; k─çeri: MILA i JELKA s obiteljima; djeverovi: VLADO i LJUBO s obiteljima; obitelji pok. djeverova: IVANA i PERE; zaove: IVA i MARA s obiteljima; obitelji pok. zaova: CVITE i AN─ÉE; mnogobrojna unu─Źad i praunu─Źad; te obitelji: VIDA─îAK, PETRINA, PLANINI─ć, SELAK, ZOVKO, PERI─ć, CVITKOVI─ć, MARTINOVI─ć, PRIMORAC, KRE┼áI─ć, PRANJI─ć, JELETZKY, ─îALIJA, ┼áIMI─ć, OSTOJI─ć, KARLU┼áI─ć, GALI─ć, JEZER─îI─ć, ┼áIMUNOVI─ć, MARI─ć, ─îAGELJ i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/10/2020

error: