Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Viktor Džidić – Vinko

kriz_osmrtnicama

1935.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš voljeni

VIKTOR DŽIDIĆ – VINKO
pok. Karla

u ponedjeljak 27.12.2021. godine, u 16.15 sati nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 29.12.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE”-CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi Krista Dobrog Pastira. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: DARKO i IGOR; kći SANDRA; zet TADEJ; nevjeste: SILVANA i ANKA; unučad: LANA, VIKTORIA, FRAN, TADEJA i BARBARA; sestre: MARA i DRAGA s obiteljima; obitelji pok. sestara: LJUBE i KATE; obitelji pok. braće: PERE i IVANA; svastike: RUŽA i NADA s obitelji; šure: FRANO i NIKOLA; obitelji: DŽIDIĆ, JELČIĆ, VIDOVIĆ, KLARIĆ, ĆORIĆ, ŠANTIĆ, MARIĆ, KNEZOVIĆ, MILIČEVIĆ, BORAS, STOJČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
Obitelj moli tihu sućut bez kućnih posjeta.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/12/2021

error: