Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vinka Vidović

kriz_osmrtnicama

1932. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

Vinka (ud. Blage) Vidović

nakon kraće bolesti preminula u četvrtak, 08. 10. 2020. u 88-oj godini života. Sprovodni obred počinje u subotu, 10. 10. 2020. u 15.00 sati iz obiteljske kuće drage nam pokojnice u MILETINI. Njezini zemni ostaci bit će pokopani na mjesnom groblju “SREBRENICA” u MILETINI, Ljubuški. Obitelj prima izraze sućuti poslije sprovoda.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kćeri: ZDENKA i OLGA, zet STIPE, unučad: MICHAEL, DIJANA, JAMINE, ZVONIMIR, TOMISLAV i IVAN s obiteljima, praunučad: COOPER, CANNON, CAPRI, DANIELLA, MARYA, CHACE, KENSIE, PARKER, KIARA, KATJA, MATA, EMA i FILIP, brat IVAN s obitelji, brat ILIJA s obitelji, obitelji pok. braće: MILE i RAFE, obitelj pok. sestre MARE, jetrva DRAGA s obitelji, obitelji: VIDOVIĆ, ERIĆ, MATIJAŠEVIĆ, ŠEGO, JELČIĆ, DRAGIĆEVIĆ, VUČIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/10/2020

error: