Osmrtnica

Vinko Kulaš

kriz_osmrtnicama

1931. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: otac, djed i pradjed

VINKO KULAŠ pok. LAZARA

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u četvrtak 22.04.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 90-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u subotu 24.04.2021. godine u rimokatoličkom groblju TODORUŠE u 16.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 15.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni:

kćerke: ANĐELKA, NADA i JANJA; sin DRAŽENKO; unučad: SNJEŽANA, BOJAN, J OSIP ,KRISTIJAN, IGOR, IVA, IVO i ANTONIO ; te 11-toro praunučadi; zetovi: NIKICA, MILAN i IVICA; nevjesta SAŠKA; obitelji pok. braće ANĐELKA i LJUBE; obitelj pok. sestre JANJE BOŠKOVIĆ; šura FRANJO; obitelji pok. šura: ANTE, ILIJE, SPASOJA, MARKA i NIKE VUČINA ; rođak MARKO KORDA . Ožalošćene obitelji: Kulaš, Raič, Karamatić, Dadić, Bošković, Vučina te ostali mnogobrojni kumovi, susjedi rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/04/2021

error: