Osmrtnica

Vinko Šunjić

kriz_osmrtnicama

1928. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VINKO (pok. Ilije) ŠUNJIĆ

u utorak 19.01.2021. godine, svojoj 93. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 20.01.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ORLAC”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MATIJA; kćerke: IVA, ARGINA, STANKA I VINKICA; zetovi: ANTE, MIRO i IVICA; unučad: KRISTINA, JOSIP, TOMISLAV, VLADIMIR, IVANA, KATARINA, MARIJA i MARKO;
praunučad: LEONARDA, ANTE, ANDRIJA, FILIP, LUCIJA, MONIKA i SARA; svastike: DANICA i IVANKA s obitelji; obitelji: ŠUNJIĆ, BRKIĆ, BOTO, MARINOVIĆ, RASPUDIĆ,VIDOVIĆ, ZELIĆ, VLADIĆ, GOLEMAC, MARIĆ, JURIĆ, PRSKALO, PRIMORAC, ĆORIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!