Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vladimir Aničić

1938. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VLADIMIR (pok. Mije) ANIČIĆ

u četvrtak 27.02.2020. godine u 12.05 sati nakon kraće bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 29.02.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VOJNO“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga STANA; sin MIJO; kćerke: SILVANA, DIJANA i IVANA; nevjesta ŽELJANA zetovi: NEBOJŠA i SAŠA; unučad: ANĐELIKA, NIVES, ALESANDRO, MARSELA, STEFANI, MILJAN, IVAN, ANDRIJANA, SARA, DENI, ELENA i LEONARDO; praunučad: BRUNO, LUKAS i ANĐELK šure: ANTE, ANDRIJA i DRAGO s obiteljima; svastika DANICA s obitelji; obitelji: ANIČIĆ, FILIPOVIĆ, VIDOVIĆ, LOJPUR, PAPAC, BEVANDA, TOMIĆ, KOVAČEVIĆ, BOTIĆ, ČARAPINA, AZINOVIĆ, RAIČ, GOLEMAC, VRANJEŠ, OSTOJIĆ i KRIMER te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/02/2020

error: