Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vladimir Marijanović

1936. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VLADIMIR (pok. Mate) MARIJANOVIĆ

u nedjelju 23.02.2020. godine u 22.00 sati nakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 26.02.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RODOČ“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJILJANKA; kćerke: SANJA i SILVANA; sin IGOR; zet GORAN sa sinom IGOROM; nevjesta: KATARINA; brat IVAN; sestra NADA; obitelj pok.brata JURE, ANTE i ANĐELKA; obitelj pok.sestre DANICE; šura ANDRIJA; unučad; LIDIJA, ANDAL, VASANT i MARGITA; obitelji: MARIJANOVIĆ, BEVANDA, JELAVIĆ, LONČAR, DRMAĆ, ŠUNJIĆ, BIOKŠIĆ, ARAPOVIĆ, MARTINOVIĆ, SESAR, ČULE, DELIĆ, KREŠIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/02/2020

error: