Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Vladimir Marijanovi─ç

1936. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

VLADIMIR (pok. Mate) MARIJANOVI─ć

u nedjelju 23.02.2020. godine u 22.00 sati nakon kra─çe bolesti u 84. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u srijedu 26.02.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEGÔÇť. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×RODO─îÔÇť. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa u crkvi u Rodo─Źu. Obitelj prima su─çut od 14.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga LJILJANKA; k─çerke: SANJA i SILVANA; sin IGOR; zet GORAN sa sinom IGOROM; nevjesta: KATARINA; brat IVAN; sestra NADA; obitelj pok.brata JURE, ANTE i AN─ÉELKA; obitelj pok.sestre DANICE; ┼íura ANDRIJA; unu─Źad; LIDIJA, ANDAL, VASANT i MARGITA; obitelji: MARIJANOVI─ć, BEVANDA, JELAVI─ć, LON─îAR, DRMA─ć, ┼áUNJI─ć, BIOK┼áI─ć, ARAPOVI─ć, MARTINOVI─ć, SESAR, ─îULE, DELI─ć, KRE┼áI─ć te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/02/2020

error: