Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vlado Karačić

kriz_osmrtnicama

1942.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VLADO (pok. Andrije) KARAČIĆ

u subotu 18.12.2021. godine, u 21.00 sat nakon kraće bolesti u 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti utorak 21.12.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE”- CIM. Sveta misa zadušnica služiti će se nakon pokopa u crkvi Sv. Ante u Cimu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ANDRIJA i ILIJA; kćeri: MLADENKA i DRAGANA; nevjeste: ANELA i DANIJELA; zetovi: NEĐO i DRAGAN; unučad: DARIJA, KRISTIJAN, DENIS, FRANJO s obiteljima, RUŽICA, RUŽA, ANICA, DRAGAN, MARIJA, MARIJANA, LUCIJA, MARIN i MAGDALENA; braća: FERDO, BLAGO i GRGO s obiteljima; sestre: LUCA, SLAVKA i KATA s obiteljima; obitelji pok. šura: IVANA i STANKA; svastike: MILA, MATIJA, DANICA i IVICA s obiteljima; obitelji: KARAČIĆ, ĆORIĆ, MARKOTA, DODIG, KUKULIĆ, BOŠNJAK, BRKIĆ, ŠARAVANJA, PEHAR, MARIĆ, KNEZOVIĆ i RADIŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/12/2021

error: