Osmrtnica

Žarko Marijanović

Žarko Marijanović

kriz_osmrtnicama

1936. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi


ŽARKO (pok. Stanka) MARIJANOVIĆ

u srijedu 11.11.2020. godine, u 05.00 sati nakon kraće bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 12.11.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANICA; kćerke: SUZANA i SNJEŽANA; zetovi: VLATKO i MIROSLAV; unučad: BORIS s obitelji, MIRNA, LUKA, DAVID i LEONARDA; prunuk LUKAS; braća: MILE i PETAR s obiteljima; sestra IVICA s obitelji; obitelji pok. braće: MARKA, SLAVKA, JAKOVA i IVANA; obitelj pok. sestre ANKE; svastika JANJA s obitelji; obitelji: MARIJANOVIĆ, VREBAC, BARBARIĆ, GAKIĆ, ZOVKO, ARAPOVIĆ, MARKOTIĆ, MARTINOVIĆ, PEHAR, GLIBIĆ, PRIMORAC, MUSA, BURIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/11/2020

error: