Osmrtnica

Zdenka Pavković

kriz_osmrtnicama

1940. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZDENKA (ud. Mirka) PAVKOVIĆ

u ponedjeljak 19.04.2021. godine, u 01.30 sati nakon kraće bolesti u 81. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 20.04.2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „sv. Ante-Cim”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira u Cimu. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćeri: BERISLAVA, RADICA i IVANKA; sin IVAN; zetovi: ZORAN i ZORAN; nevjesta ZORANA; unučad: MARKO, ŽELJKO, TONIA, ANTE, ANDREJ, DAVID, MAKSIM i RITA; brat BLAGO s obitelji; sestra RADICA s obitelji; obitelj pok. brata DRAGE; zaove: MARA, VINKA, MANDA, IVANKA i MILA s obiteljima; obitelji: PAVKOVIĆ, LESKO, RASPUDIĆ, CRNJAC, LOGARUŠIĆ, ŽULJ, DŽAJKIĆ, VLAŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/04/2021

error: