Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdenko Mikulić

1951. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZDENKO (pok. Šimuna) MIKULIĆ

u subotu 29.02.2020. godine u 07.00 sati iznenada u 69. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 01.03.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice„BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „IVANOVA GLAVICA“-Vrapčići. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANICA-ANUŠA; sin ANTONIO; kćeri: IVANA, ANDRIJANA i MAJA; nevjesta DANIJELA; zetovi: MLADEN, DANIJEL i NENAD; brat VINKO s obitelji; sestre: STANA i SOFIJA s obiteljima; obitelj pok. brata ANTE; obitelj pok. brata FILIPA; šure i svastke s obiteljima; unučad: MIA, MONIKA, VLATKA, IVA, ANASTASIA, VALENTINA, STEFAN, NIKOLINA i ANA; obitelji: MIKULIĆ, KOLOBARA, BIOKŠIĆ, PRANJIĆ, BRLJEVIĆ, ŠUNJIĆ, JAKOVLJEVIĆ, BOVAN, ČULJAK, LADAN, RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/02/2020

error: