Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdravka Pandža

kriz_osmrtnicama

1947.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZDRAVKA (udova Josipa) PANDŽA
u subotu 04.06.2022. godine u 18:30 sati iznenada u 75. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 06.06.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ,,Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju ,,MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15. sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DRAŽAN; kći SANDRA; unučad: DOMINIK DANIEL, ANTE, MATEO i JAN JOSIP; nevjesta KATARINA, braća: DRAGO i SLAVKO s obiteljima, obitelj pok. brata ANTE; sestre: RUŽA i LJILJA s obiteljima i obitelj pok. sestre LJUBICE; obitelj pok. djevera ANTE; zaove: OLGA, VESNA i MIRJANA s obiteljima i obitelj pok. zaove MATIJE; obitelji: PANDŽA, KNEZOVIĆ, BOŠNJAK, BOŠKOVIĆ, ĆAVAR, MARTINOVIĆ, ČULJAK, MARKOTIĆ, VULIĆ, BELAK, VUKOJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/06/2022

error: