Osmrtnica

Zlato Pinjuh

1955. - 2016.

osmrtnica

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi i nikad zaboravljeni suprug, otac, brat, svekar, punac, ujak i djed

ZLATO PINJUH – SVRZAK

U srijedu 26. listopada 2016. u 8 sati nakon du┼że bolesti u svojoj 61-oj godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kre─çe u ─Źetvrtak 27.10.2016. u 16 sati ispred mrtva─Źnice u Du┼żicama. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 15 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju CRKVINE u Du┼żicama. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga BLAGICA, sinovi TIHOMIR, MARIO i VINKO, k─çeri MARINA, DRAGICA i ANA, sestre ANKA, MARINA i BORKA, zetovi MATE, MI─ćO, IVAN, LUKA, TIHOMIR (─ćIBER) i VLADO, nevjeste IVANA i IVANA, unu─Źad ADRIANA, STIPE, KARLO, NIKOLA, NIKOLINA, MATEA, IVA i IVAN, tetka IVA ┼áANTI─ć ┬ás obitelji, tetka ZORA ZADRO s obitelji, obitelji pok. MILE, SLAVKE i ANICE, obitelji pok. stri─Źeva DANKE i STANKA, ujak VENCEL LOVRI─ć s obitelji i ujak ┼ŻARKO LOVRI─ć,┼íure, bad┼żanaci, svastike, obitelji PINJUH, VUKOJA, MIKULI─ć, KUBAT, SOLDO, LOVRI─ć, ANI─ć, LESKO, SKOKO, BEVANDA te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/10/2016

error: