Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Zora Boras

kriz_osmrtnicama

1938. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORA (ud. Franje) BORAS

u srijedu 02.06.2021. godine, nakon kratke bolesti u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u petak 04.06.2021 u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „DONJE SELO”Konjic. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u kapelici groblja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ŠĆEPO i DARIJO; kćeri: JADRANKA, ANKICA i BRANKA; nevjesta STOJA, MARICA i MARIJANA; zetovi: MIRO, PERO i ANTE; unučad: MATE, BERISLAV, ANA, ANDRIJA, ANTE, FRANJO, ANĐELA, LEONA, LEON, LANA,IVAN, IVANA,ROBERT, IGOR, DRAGICA, MATEO, MATEA, SANDA, MARKO i LUKA; brat PERO s obitelji; sestre: IVANKA, MARA i KATA s obitelji; zaova RUŽA s obitelji; obitelji.: BORAS, NIKŠIĆ, RAIĆ, SUDAR,ĆUBELA, SARAČEVIĆ, JURIĆ,MIKULIĆ, GLIBO,ŠEGO, BANOVIĆ, RAIČ, GLIBUŠIĆ, JOZIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/06/2021

error: