Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zora Mršić

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORA (žena Vlade) MRŠIĆ

– rođ. Marijanović –
u subotu 19.02.2022. godine u 04.20 sati nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 20.02.2022. godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Rodoč” Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici u Rodoču.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug VLADO; sinovi: DAMIR i TONI; nevjeste: MATIJA i MARIJANA; unučad: MARTINA, MARKO, IVONA, FILIP i ANĐELA; obitelji pok. braće: STANKA i MILJENKA; obitelj pok. sestre NEDJELJKE-NEDE; obitelji pok. djeverova: ANTE, PERE i JOZE; obitelj pok. zaove ANKE; obitelji: MRŠIĆ, MARIJANOVIĆ, MILETIĆ, RASPUDIĆ, BILUŠIĆ, LOVRIĆ, CVITKOVIĆ, ANDAČIĆ, ANIČIĆ, JURIĆ, NUIĆ, LUKETIN, KNEZ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/02/2022

error: