Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zoran Zovko

Zoran Zovko

kriz_osmrtnicama

1954. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Zoran (pok. Tadije) Zovko

u nedjelju 11.10.2020. godine u 07.00 sati, nakon kraće bolesti u 67. godini života, primivši sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 12.10.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „BORAČA“- POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin MARKO s djevojkom ANJOM; kćerka KRISTINA; zet MARIO; unučad: MATEO, MIA i BRIGITA; sestra LJERKA s obitelji; obitelj pok. brata MARKA; obitelj pok. brata IVANA; šura MARIJAN – BRACO s obitelji; svastika TEREZA; svastike: MARUŠKA, SOFIJA i JOZEFINA s obiteljima i obitelj pok. svastike VERE; obitelj badže IVICE BEVANDE; obitelji: ZOVKO, PRANJIĆ, KORDIĆ, ŽGELA, ROMIĆ, RAVLIĆ, RAIČ, DRINOVAC, GALIĆ, ARAPOVIĆ, KOMADINA, MARIĆ, GOLEMAC, MILETIĆ, BEVANDA, LEKO, PAPONJA, AZINOVIĆ i VIDOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Obitelj moli za tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/10/2020

error: