Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zorica Knezović

Zorica Knezović

kriz_osmrtnicama

1962. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Zorica (žena Milenka) Knezović

u ponedjeljak 07.09.2020. godine u 17.00 sati, nakon kraće bolesti u 59. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 08.09.2020. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ SV. ANTE “ – Cim, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
majka IVA; suprug MILENKO-MIGA; kćeri: ŽARKA, DRAGANA i DAJANA; sin IVAN; zetovi: IGOR, MARIO i DARJAN; unučad: JAKOV, NIKOLA, JOSIP, VERONIKA, PATRIK, HELENA, DAVID i KARLA; sestra BRANKA s obitelji; braća: DRAGO i MARKO s obiteljima; zaove: MILENA, BRANKA i MIRJANA s obiteljima; djeverovi: BRANKO, BERISLAV i DRAGO s obiteljima; obitelji: KNEZOVIĆ, BOŠNJAK, DREŽNJAK, PEHAR, ŠIMOVIĆ, MARIĆ, TOMIĆ, ZADRO i ĆORIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/09/2020

error: