Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

zvonko_kukic

Zvonko Kukić

kriz_osmrtnicama

1950. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Zvonko (pok. Luke) Kukić

u nedelju 20.09.2020. godine u 20.00 sati , nakon duže bolesti u 71.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 22.09.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KUTI LIVAČ“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga SLAVICA; kćerke: MARIJANA, DANIJELA i MIRIJELA-Maja; zetovi: DRAGAN i STJEPAN; unučad: IVANA, JURE, BOŽO, JAN, LUKA ,MARKO, MARIA i JOSIP; sestra MARINKA s  obitelji; obitelj pok.brata MARKA; obitelj pok.sestre LUCIJE; obitelji: KUKIĆ, ĆUBELA, ĆORIĆ, LEŠĆANEC, ŠUNJIĆ, MIKULIĆ, BARBARIĆ, LAURA, MIHIĆ, BALIĆ, ŠKODA, RAIČ, DEDIĆ, PRIMORAC, PRGA, KULJANIN, ORLIĆ, ČALE, ANIČIĆ, ŠIMIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/09/2020

error: