Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zvonko Marojević

kriz_osmrtnicama

1966.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš voljeni

ZVONKO MAROJEVIĆ
u nedjelju 02.01.2022. godine, u 00.20 sati nakon kraće bolesti u 56. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 03.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KOLENJE”-VRELO RADOBOLJE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka MARICA; otac NIKOLA; supruga MARSELA; sinovi: KARLO i MARKO; braća: MARIO i DAVOR; nevjeste: MILENA i MARIJANA; bratići: ANDREJ i LORENA; sestra MIRJANA; zet SILVIO; sestrići: IVONA, ROMANA i JOSIP; punica VINKA; šura PERO i šurjakinja SANDRA s djecom BORNOM i ALEKSANDROM – EVOM; svastika IVANA; stric VLADO s obitelji i obitelji pok. stričeva: ILIJE, VINKA, IVANA, ANTE, BLAGE i MARKA; obitelj pok. tetke MARE; obitelji pok. ujaka: MARIJANA i ANDRIJE; tetke: ILKA i IVICA s obiteljima i obitelj pok. tetke DRAGICE; obitelji: MAROJEVIĆ, PEHAR, BULIĆ, GLIBO, ZOVKO, MARIĆ, RAIČ, ČARAPINA, OREČ, MUSTAPIĆ, PERIŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
MOLIMO ZA TIHU SUĆUT.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/01/2022

error: