Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ana Markić – Zagorka

kriz_osmrtnicama

1942.-2022.

Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv 11,26)
Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, svekrva, baka i prabaka

ANA MARKIĆ – ZAGORKA
U nedjelju 18.09.2022. u 19:00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 80-oj godini života, primivši Sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 20.09.2022. u 16:00 sati ispred mrtvačnice u Kočerinu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Gospe od Anđela u Kočerinu. Sveta misa služit će tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug Blago, sinovi Ivan, Zvonko, Božo i Ernest, nevjeste Vesna, Ankica i Ankica, unučad Marijana, Maja, Ana, Mario, fra Franjo, Ivana, Marko, Helena i Ivan, praunučad Damir, Petar i Kata, zetovi Ivica, Mario i Marko, nevjesta Ivana, obitelji pok. braće Ivana, Mirka i Jože, obitelji pok. sestara Jelice, Magde i Kate, obitelji: Markić, Beštek, Marušić, Pučko, Kvesić, Barukčić, Beloša, te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/09/2022

error: