Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anđa Čepo

kriz_osmrtnicama

1929. -2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka i prabaka

 ANĐA ČEPO udova PERE

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u četvrtak 02.06.2022. godine nakon kraće bolesti u svojoj 94-oj. godini života. Sprovodni obred sa Svetom misom obavit će se u petak 03.06.2022. godine u rimokatoličkom groblju GNJILIŠTA u 18.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije Svete mise u kapelici na groblju od 17.00 sati. Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sin ŠIMUN; kćerke: MIRA, LJUBICA i NADA; nevjesta LENA; zetovi: ZLATAN, JOZO i DUBRAVKO ; sestra STOJA s obitelji; obitelji pok. braće: MARKA, PERE i VIDE; obitelj pok. djevera NIKOLE ; obitelji pok. zaova ANICE, LUCIJE, IVE i RAJKE ; unučad: NIKOLA, KATARINA, MIRO i SLAĐANA s obiteljima, LIDIJA, DARIJA, MIOMIR, LEA, MARKO i PERO , te praunučad. Ožalošćene obitelji: Čepo, Marković, Brajković, Jelčić, Buratović, Popović, Marijanović, Brežnjak, Ostojić, Pehar, Krešić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM! 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/06/2022

error: