Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anđa Kvesić

1935. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka i baka

ANĐA KVESIĆ
udova JURE – rođ. TICA

U srijedu 11. ožujka 2020. u 7.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 85-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u četvrtak 12.03.2020.
u 16 sati ispred mrtvačnice u Dužicama. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju CRKVINE u Dužicama. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi ZLATAN i MIROSLAV, kćeri ANKICA i DIJANA, nevjeste ZORICA i MARIJA, zet TIHOMIR, brat FERDO s obitelji, sestra ZLATA s obitelji, obitelji pok. braće MIRKE i SLAVKA, obitelji pok. sestara DRAGICE i MILE, unučad VINKO, ANTONIJA, IVA, JANA, IVAN i MAJA, zaove č.s. JAGODA, IVA s obitelji, VINKA s obitelji i JANJA s obitelji, obitelj pok. zaove DRAGE, obitelji KVESIĆ, TICA, GALIĆ, KRALJEVIĆ, PALAC, ČOLAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/03/2020

error: