Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Anđa Mandić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANĐA (ud. Branka) MANDIĆ – r. Ćorić

u subotu 29.04.2023. godine u 18.15 sati, nakon kraće bolesti svojoj 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 02.05.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ŽELJAN; kćerke JELENA i DIJANA; nevjesta ZDRAVKA; zet MIROSLAV; unučad: ANTONIO, BORIS, ANTONELA i JOSIPA; brat MARKO s obitelji; brat STANKO; sestre IVA i SLAVKA s obiteljima; obitelji pok. braće ŽARKA, ILIJE i PERE; obitelji: MANDIĆ, ĆORIĆ, KOŽULJ, LANDEKA, ARAPOVIĆ, PERETIN, FUKALA, MIKULIĆ, PEHAR, JUKIĆ, PUŠIĆ KRALJEVIĆ,BOŠNJAK, JELIĆ, KREŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/04/2023

error: