Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Andrija Kraljevi─ç

kriz_osmrtnicama

1941.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima ┼żivot mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnu─çe i ┼żivot, tko u mene vjeruje, ako i umre ┼żivjet ─çe. (Iv 11,26)┬áUtje┼íeni ovim Isusovim rije─Źima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi i nikad pre┼żaljeni

ANDRIJA KRALJEVI─ć pok. MATE
nakon du┼że bolesti blago u Gospodinu preminuo u subotu 22. listopada 2022. godine u svojoj 81-oj godini ┼żivota. Sprovodni obred i pokop ─çe se obaviti na groblju u Grljevi─çima, ponedjeljak 24. listopada 2022. godine u 16 sati. Obitelj prima izraze su─çuti u mrtva─Źnici na groblju od 15 sati.
Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.
O┼ŻALO┼á─ćENI:
sin JURE, k─çeri: ┼áIMA I MIRA, nevjesta JADRANKA, zetovi: ZDENKO i JO┼áKO, unu─Źad: ANA, DORA, JOSIPA, DARIO s obitelji, ANDREW i MATKO, bra─ça: JURE i BRANKO s obitelji, sestre: DRAGA, KATA i LJILJA s obiteljima, obitelji pok. sestara: ┼áIME MENALO i SENKE ┼áARAVANJA, obitelji: KRALJEVI─ć, MIKULI─ć, ANTI─ć, KATAVI─ć, BEGI─ć, BRZOVI─ć, KRKOVI─ć, MENALO, ┼áARVANJA, PETROVI─ć, KORDI─ć, NAVIJALI─ć, PERVAN, BELEC, ─îOLAK, MARTINAC, ─îUVALO te ostala rodbina i prijatelji.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/10/2022

error: