Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Andrija Vukojević

kriz_osmrtnicama

1933. - 2024.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja,
a ne oduzima!
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali i s nadom u uskrsnuće i život vječni obavještavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi suprug, otac i djed

ANDRIJA VUKOJEVIĆ – Bajtić Ibrić
pok. MARIJANA

u petak, 03. 05. 2024. godine u 02:00 sata nakon kraće bolesti preminuo u 91. godini života opremljen sakramentima Sv. Katoličke Crkve, blago u Gospodinu preminuo. Sprovodni obred i ukop dragog nam pokojnika obavit će se u subotu, 04. 05. 2024. godine u 17:00 sati na groblju ”JURINA LAZINA” u ŠIPOVAČI. Obitelj prima izraze sućuti od 16:00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI:
supruga IVA, sin ZDRAKO, kćeri: ZDRAVKA i ANA, nevjeste: MARJANA i LUCIJANA, zetovi: MARINKO i MLADEN, unučad: ANDRIJA, IVA, LUKA, SILVIA, ANAMARIJA, IVICA, JOSIP, TOMISLAV, IVAN, ANAMARIJA, IVONA i KATRIN, praunučad: JURE, GABRIEL i KLARA, obitelj pok. brata TOMISLAVA, obitelj pok. sestre ANICE, obitelj pok. strica MATE, obitelji: VUKOJEVIĆ, MARIĆ, ZORIĆ, OSTOJIĆ, GRANIĆ, FARKAŠ, BUKMIR, PERKOVIĆ, LOBOJA, ĆUTUK, TOLJ, GRBAVAC, MAJIĆ, BRKIĆ, ČULJAK i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/05/2024

error: