Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Andro Bulum

kriz_osmrtnicama

1956. - 2023.

”Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje zive, po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca”
S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini, prijateljima znancima da je dana 20. rujna 2023.godine, u svojoj 68. godini života, okrjepljen svetim sakramentima, nakon kratke i teške bolesti, preminuo naš dragi i voljeni
ANDRO BULUM
pokojnog Pave
Sprovodni obred i sveta misa, dragog nam pokojnika, održat će se dana 22. rujna 2023. godine (petak) u 17,00 sati iz kapele na mjesnom katoličkom groblju u Dračevu. Izraze sućuti obitelj će primati, bez rukovanja uz tihu sućut, u kapeli sat vremena prije početka ispraćaja (od 16,00 sati).

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njegovi ožalošćeni: Supruga ANKA, sin DARIO, kćeri: IVANA, ANDRIJANA i MARIJANA, zetovi: ZDENKO, MAKI i MARIO, unučad: ANTONIO, KLARA, GABRIEL, ROKO, MARTA, MARIJA i BORNA. brat TONKO sa obitelji, obitelj pok. brata MILE, obitelj pok. MICE SUTONA, obitelji VIDE i PERE JURKOVIĆA, Obitelji: BULUM, VIŠTICA, BILAĆ, PROLETA, PALAMETA, SUTON, JURKOVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/09/2023

error: