Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica – Anka Cvitković

kriz_osmrtnicama

1934.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA – ANKA (udova Vinka) CVITKOVIĆ
u utorak 24.05.2022. godine u 16.30 sati nakon duže bolesti u 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 25.05.2022. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „KOLENJE”- Vrelo Radobolje. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: IVICA-MAĐILA i MILENKO-MILE; kćerke: VESNA i MARINKA; zetovi: ZDRAVKO i MARIN; nevjesta JASNA; unučad: MATEO, SANDRO, ANA, KATARINA, IVANA, MARJAN, FILIP, KARLO, JOSIP i ROBERTO; obitelj pok. brata JURE KNEZOVIĆA; obitelj pok. djevera ANĐELKA; obitelji pok. zaova: IVE KOMADINA i KATE BERNARDIĆ; obitelji: CVITKOVIĆ, KNEZOVIĆ, MARIĆ, PANDŽA, ANIČIĆ, BERNARDIĆ i KOMADINA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/05/2022

error: