Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Bilinovac

1934. - 2019.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, tetka, baka i prabaka

ANICA BILINOVAC

U nedjelju 29. prosinca 2019. u 6 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 30.12.2019. u 14 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju MEKOVAC u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi ZDENKO, DANKO – ĆANE i ROMEO, obitelj pok. sina VLADE, nevjeste BLAŽENKA, SONJA i DUNJA, brat JOZO s obitelji, sestre STANA, JELA i JANJA s obiteljima, obitelj pok. sestre ŠIME, unučad INES, MARTIN, LJILJANA, JOSIP, LUKA s obiteljima, LUCIJA, IVAN, INES MARIJA, praunučad LIZA MARIJA, FABIJAN, LEONORA, JOSIPA, LOVRO i IZIDORA, obitelji BILINOVAC, STOJIĆ, ZELJKO, BARIĆ, LASIĆ, RAVIĆ, SABLJIĆ, JURIĆ, TOPIĆ, ZLOPAŠA, SKOKO, BANOŽA, KLEPIĆ, KRALJEVIĆ, RÖMER te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/12/2019

error: