Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Buhač

kriz_osmrtnicama

1935.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA (udova Blage) BUHAČ
U petak 23.09.2022. godine, nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 25.09.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka TINKA; nevjesta LJILJA; zetovi: DRAGAN-ZELA i BRANKO; unučad: ANA, GORJANA, GORAN, MARKO i MARIJA s obiteljima, EDI,IVAN, LANA i IVAN i praunučad; obitelj pok. brata MATE; sestre: KATA, IVA, DRAGA i MILKA s obiteljima; djever STANKO s obitelji; obitelji pok. djeverova: STOJANA, IVANA, PERE i FRANJE; obitelji pok. zaova: STOJKE, RUŽE i ANICE; obitelji: BUHAČ, LASIĆ, MUSA, MIHALJEVIĆ, MIŠIĆ, PETROVIĆ, NOVAKOVIĆ, MILINA, ZELENIKA, PRIMORAC, ZOVKO, MANDIĆ i TADIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/09/2022

error: