Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Grgić

1942. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA (ud. Marka) GRGIĆ

u nedjelju 25.10.2020. godine, nakon kraće bolesti u 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 27.10.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „LISIČINE“ Bijelo Polje. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MARIO; kćerka BLAŽENKA; nevjesta ŽANA; zet LEONARDO i ZDENKO; unučad: JANA, ROMANA, PETAR i ANDREJ; praunučad: GABRIEL, EMANUEL, LEONA, NIKOL, MARIJA i RAFAEL; braća: SLAVKO, ZDRAVKO i NIKOLA s obiteljima; djever ZVONKO s obitelji; zaove: LJILJANKA i VESNA s obiteljima; obitelj pok.zaove VERE; obitelji: GRGIĆ, CRNJAC, JARAK, MARIĆ, KARAČIĆ, MAJIĆ, BOVAN, ZOVKO, PEHAR, SESAR, BILIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/10/2020

error: