Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Knezović

kriz_osmrtnicama

1931. - 2024.

Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11, 26)
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
ANICA ( udova Karla ) KNEZOVIĆ

u ponedjeljak 01.07.2024. godine u 17.00 sati, u svojoj 94. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 04.07.2024. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SV. ANTE” – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DRAGAN – FAGA; kćerke: SMILJA, MARINKA i IVANKA; nevjesta ANKICA; zetovi STANKO i GORAN; unučad: BORIS, IGOR, SLAVIŠA, ANJA i NATAŠA s obiteljima, ANDREO, DOMINIK i MATEA; praunučad: IVANO, TIA, PETAR, IVAN, ADRIAN, LEON, KARLO i ISABELLA; obitelji pok. braće: FRANJE, BRANKA, ŽARKA i IVAN; obitelji: KNEZOVIĆ, STOJKIĆ, VIDOVIĆ, STUPIĆ, BRKIĆ, CRNJAC, ĆOSIĆ, BARK, LEKIĆ i MIRIANIDOU te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/07/2024

error: