Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Mišak

kriz_osmrtnicama

1941. - 2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ANICA (ud. Mihaela) MIŠAK

u utorak 29.11.2022. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 01.12.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici Franjevačke Crkve u Mostaru. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin VLADIMIR; kćerka VESNA; nevjeste: IRENA, ANA i JELENA; unučad: DARIO, MARIO, DANIJEL i JOSIPA; praunučad: DORIS, DANIJELA, LEONA i JOSIP; obitelji pok. braće NIKOLE i ILIJE; nevjesta NADA s obitelji; obitelj pok. djeverova PAVLA i MARTINA; obitelj pok. zaove ROZALIJE; obitelji: MIŠAK, DAMJANOVIĆ, BOŠKOVIĆ, KELECIJA, MILIČEVIĆ, STOJČIĆ, PRSKALO, ZELENIKA, MUSTAPIĆ, SOLDO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/11/2022

error: