Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Paradžik

kriz_osmrtnicama

1943.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završila naša draga i nikad prežaljena

ANICA PARADŽIK žena Ivana

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula u subotu 26. veljače 2022. godine u 79-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju sv. Ante u Gavran Maloj – G. Vitina, nedjelja 27. veljače 2022. godine u 15 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 14 sati.
Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:

suprug IVAN, kćer SNJEŽANA, sinovi: KREŠO i SLAVEN, zet ZLATKO, nevjeste: SIDONIJA i MARTINA, brat NIKOLA s obitelji, sestre: DELFA i DRAGA s obiteljima, djeverovi: MIJO i ZDRAVKO s obiteljima, jetrva NADA, zaove: ZORA, VESA i LJILJA s obiteljima, obitelj pok. zaove MILE, unučad: DIJANA, JELENA, MAJA, FILIP s obiteljima, IVANA s obitelji, JOSIP, MARIJA, MAGDALENA, HELENA i IVAN, praunučad, obitelji: PARADŽIK, GADŽE, RAKIĆ, RAŠIĆ, ZOVAK, ŠOŠE, ARTUKOVIĆ, ŠIMOVIĆ, NOSIĆ, GRANIĆ i BUNOZA te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/02/2022

error: