Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Skoko

1936. - 2019.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

ANICA SKOKO – ACA
ud. ┼Żarka

u nedjelju 02. lipnja 2019. god. u 05,00 sati u svojoj 83-oj godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. ispred mrtva─Źnice u Rasnu u 17,00 sati. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 16,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop. Pokop ─çe se obaviti na groblju Kremenje – Rasno.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćI: k─çi JANJA, sinovi: IVAN i MARINKO, zet DRAGAN, nevjesta ANITA, unu─Źad: ┼ŻARKO, IVAN, ┼ŻARKO, MATEJ, ANTONELA, JOSIP i KLARA, praunu─Źad: LUKA i NIKA, bra─ça: ANDRIJA – ANDRO i MILE – MI─ćAN s obiteljima, sestre: ┼áIMA i DRAGICA s obiteljima, djever GOJKO s obitelji, obitelji pok. djeverova: IVANA, VLADE, JOZE, ZDRAVKA i STANKA, zaova MARA s obitelji, obitelji pok. zaova: JANJE i MILE, obitelji: SKOKO, KVESI─ć, MUSA, MI┼áKOVI─ć, ┼áKROBO i ─îOLAK, te ostala rodbina, prijatelji i kumovi.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/06/2019

error: