Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Anica Sušilović

Anica Sušilović

kriz_osmrtnicama

1934. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Anica Sušilović ud. Mirka

u subotu 21.11.2020. godine u 05.00 sati nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju 22.11.2020. u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „DONJA JASENICA“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi „Gospe od anđela“ u Jasenici. Obitelj prima sućut od 13.15 sati na groblju u Donjoj Jasenici.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerka IVANKA; nevjeste: MILKA i LJILJA; zet ŽELJKO; unučad: TEA, IVANA, MAJA, ZORAN, KRISTINA, ANJA i TOMISLAV; praunučad: MIHAELA, LARA, NATALI i MAGDALENA; obitelji pok. sestara: JANJE, MARE, LUCE i FILE; obitelji pok. djeverova: IVANA i STIPANA; obitelji pok. zaova: LUCE i MARE; obitelji: SUŠILOVIĆ, VIDOVIĆ, DERONJIĆ, MARIĆ, GOLEMAC, BOGDAN, FILIPOVIĆ, MARJANOVIĆ, ARAPOVIĆ, KIŠ, MILJKO, MARTINOVIĆ, OREŠKOVIĆ, ŠINDIK, STOJANOVIĆ, KOLAK, PUCE, ZOVKO, VELJOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/11/2020

error: